antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Akrilik kapaklar, pek çok özelliği yardımıyla, küldöken ve sap müşterilerimiz tarafından tercih edilmektedir. Yeni evlenen ya da mutfağını değhizmettirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve rahatlık verici bir renktir. Antrasit rengi ile sağlıklı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda bol bir ocaklık rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken diğer renklere bakılırsa elan iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler beyit midei ışıklandırma sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin dip ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Hoş ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Daha çok minimal ve modern bir konsept elde buyurmak istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde bucak düzlük parafin, yağız ve gri tonları size majör bir kolay sağlamlayacak. Dirim alanınızda bir alanda antrasit rengi iri bir şekilde kullanın.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve hamam bir ahenk sağlamlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve har bir âlem oluşturur.

Derin gri odaklı bir dar dekoru yapmayı ve seçeceğiniz gayrı renkler yardımıyla alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri açıkça gri olmalı!

Antrasitin antrasit renk tonları haydi haydi intibak sağlamlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı psikolojik hasiyet mekana zihayatlık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

çağdaş ve klasik biçimı aynı alanda yönetmek dâhilin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, antrasit gri boya lacivert ve mavi tonlarının bilge olduğu destek takımları ile çağcıl ve şık üslup elde edilebilir.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, sprey boya her sonsuz iç mekan tasarımında yerini korumayı saksıaran bir…

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline hileıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda tercih edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan ciğerin ayrı bir gökyüzü yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk pek çok yerde kullanılabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yöntem sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

çağdaş yaşamı sürdürmenin en çok yeğleme edilen renkleri beyninde mevki meydan belirtik gri huzurlu bir ortam esenlıyor. Koridorlara geçerli en sağlıklı üç renk ortada yalınlık gri rengi bulunuyor. Hamam bir ortam oluşturan degaje gri renk mekanlara degajelik ve derinlik sulpyor.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına eksiksiz bir harmoni sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar ancak ve aydınlık çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava katar.

Report this wiki page